Gratis verzending vanaf 80,-
Gratis retourneren
Op werkdagen vóór 19:00 uur besteld, morgen in huis
Shops
Alle winkels

STEPS STYLING EVENTS


STYLING EVENTS 2019.

Steps inspireert vrouwen de beste versie van zichzelf te zijn. Niet door het volgen van elke trend, maar door het samenstellen van haar eigen stijl. Steps wil elke vrouw laten stralen door haar in haar kracht te zetten.


Met deze reden organiseert Steps jaarlijks het Steps Styling Event. Hét event om in contact te komen met andere stijlvolle, stralende vrouwen en kennis te maken met Steps!

Afgelopen september was alweer de 2e editie. Met meer dan 400 Steps fans, verrassende sprekers en een exclusieve modeshow, was ook deze editie weer een groot succes! Kon jij er niet bij zijn? Volgend jaar zijn we er weer! Schrijf je hier direct in voor de nieuwsbrief, zo hoef je geen enkel event te missen en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste collectie.Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende Styling Event? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting. Of ben je nog op zoek naar een lookje? Ook onze nieuwe collectie stroomt weer binnen. Bekijk nu de eerste items.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .