Shops
Alle winkels

 

LET'S HAVE A BALL!


Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En je moet ook zelf je party outfit samenstellen. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen, want Steps heeft de meest geweldige party dresses in de collectie. En andere feestelijke kleding voor alle wow-momenten in jouw leven.

In shape
Steps zet vrouwen op de eerste plaats. We willen met onze feestjurken het mooiste en het beste in jou naar voren brengen. We houden rekening met verschillende body types en hebben daarom altijd verschillende modellen in de collectie. Altijd een party dress dus voor jou, de queen of the dancefloor!

Instappen maar
Af en toe wil je je eens lekker optutten. Met alles erop en eraan. Bij Steps houden we van heels en lipstick en daar ontwerpen we voor jou graag een mooie jurk bij. We denken overal aan. Heb je bijvoorbeeld echt een chique feest, dan is de jurk die daarbij past door ons zó ontworpen dat je deze niet over je hoofd hoeft aan te trekken. Want je haar en make-up zijn natuurlijk al gedaan... Je hoeft alleen nog in je jurk te stappen. Meestal heeft dit model een rits achter.

 

Sparkling personality
Twijfel je over mini, midi of maxi? Het is maar net wat voor feestje het is en – nog belangrijker – waar jij zelf zin in hebt. Wil je er netjes bijzitten of juist je sexy kant laten zien? It’s up to you! Wat alle jurken gemeen hebben, is dat ze zijn gemaakt met oog voor detail van kwalitatieve materialen. Het gebruik van heldere, frisse kleuren en bijzondere prints (die jouw sparkling personality onderstrepen!) zit in ons DNA. Af en toe hebben we een witte jurk in de collectie (want niet elk feest is een bruiloft), maar die is dan wel rijkelijk versierd. Basic, daar doen we niet aan.

Finishing touch
Je kunt je party dress extra feestelijk maken door er een mooie combi van een tas en schoenen bij te zoeken. Goudkleurige schoentjes en een dito clutch bijvoorbeeld. Zorg dat het geheel in balans blijft. Een effen jurk kan meer hebben aan accessoires dan een printed exemplaar. De finishing touch is je haar en make-up. Investeer in een mooie lipstick die perfect bij jouw huidtoon en haarkleur past. En denk aan iets voor over je jurk wanneer het fris wordt. Een mooi kort vestje of een leren jasje bijvoorbeeld.

Op-en-top feestelijk
Stralen op een feest kan in een mooie party dress, maar je kunt natuurlijk ook een andere wow-outfit samenstellen. Bijvoorbeeld met een mooie rok en top. Of een power suit in een knalkleur. Of met een jumpsuit, dat is nét iets stoerder (en praktischer op de dansvloer) dan een jurk. Draag er een paar killer heels onder, stift je lippen met het mooiste rood en je bent op-en-top feestelijk. Let’s dance the night away!

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .