Shops
Alle winkels

 

JUMP(SUIT) FOR JOY


Okay: de jurk is onze hero. En de next best thing? De jumpsuit! In dit blog vertellen we je waarom.

One piece outfit
Een jumpsuit is een broek en een top ineen. Dit fashion item heeft z’n sterrenstatus wat ons betreft te danken aan het feit dat het, net als een jurk, een ‘one piece outfit’ is. Oftewel: met een enkel kledingstuk en in een mum van tijd is je look compleet en heb jij jezelf omgetoverd tot stijlicoon.

Lekker makkelijk
Stel, het is zo’n dag dat je niet weet wat je aan moet en totaal geen inspiratie hebt. Dan is het fijn als je naast een paar jurken ook een of twee jumpsuits in je kast hebt hangen. Niks geen mixen en matchen met onder- en bovenstukken. Gewoon erin stappen, de juiste schoenen voor de gelegenheid eronder en klaar ben je.

Voor elk seizoen
Er komt steeds meer keuze in jumpsuits, voor elk seizoen. Met korte mouwen, lange mouwen, haltertop… In uni en - zoals je van ons gewend bent - met een kleurrijk dessin. In zomerse viscose en voor de winter in pakkenkwaliteit. Hoogzomer komt ‘ie met korte pijpen en heet ‘ie een playsuit. Superleuk voor op vakantie.

Comfort zone
Bijkomend voordeel van een jumpsuit is dat je er zo lekker in kunt bewegen. Waar een jurk niet ideaal is om te wandelen, fietsen of picknicken, is een jumpsuit dat wel. Let er bij de aanschaf van je jumpsuit op dat het lijf lang genoeg is zodat ‘ie comfortabel zit. Ook wanneer je iets van de bovenste plak wilt pakken. Want het laatste wat je wilt is een camel toe…

Fresh & feminin
Een jumpsuit is qua uitstraling net iets stoerder dan een jurk. Toch zijn ze altijd fresh & feminin door de mooie, soepelvallende stoffen en de vloeiende silhouetten. We kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen zoals katoen en viscose. Enkele beauty’s zijn wel gemaakt van een synthetische stof en die zijn dan weer ideaal om mee te nemen in je koffer, want het materiaal kreukt niet.

Iets meer tijd
Ieniemienie nadeel van een jumpsuit ten opzichte van een jurk is dat je iets meer tijd nodig hebt als je naar de wc moet. Maar vrees niet: onze jumpsuits zijn niet ingewikkeld. Ze hebben knoopjes aan de voorkant of een rits in de zijnaad, zodat jij je niet in allerlei bochten hoeft te wringen. Stel je voor zeg.

Leuk weetje
Nog even een leuk weetje voor wanneer jij een complimentje krijgt over je nieuwe jumpsuit. De jumpsuit was oorspronkelijk een beschermend pak, geïnspireerd op de overall, dat parachutisten gebruikten tijdens de sprong. Hier komt de naam, letterlijk: springpak, vandaan.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .