Shops
Alle winkels

 

6 REDENEN WAAROM JE VOOR JURKEN BIJ STEPS MOET ZIJN


Steps en jurken is als Chanel en N⁰ 5. Waarom? We geven je de zes beste redenen (er zijn er nog veel meer) waarom je bij Steps moet zijn als je op zoek bent naar de perfecte jurk.


1. Omdat Steps jou op nummer 1 zet.
Steps zet vrouwen op de eerste plaats. We willen met onze jurken het mooiste en het beste in jou naar voren brengen. We geloven dat een mooie jurk jou in je kracht zet. We houden rekening met verschillende body types en hebben daarom altijd verschillende modellen in de collectie.

2. Omdat Steps voor elk moment en elke mood de juiste jurk heeft.
We kijken naar verschillende draagmomenten zodat jij op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid de perfecte jurk bij ons kunt vinden. Voor de 3 w’s zoals wij dat noemen: weekend, work & wow. En wow is niet per se voor een groot feest, maar voor al die mooie wow-momenten in jouw leven.

3. Omdat Steps sterk is in kleuren en prints.
Steps onderscheidt zich van andere modemerken door het gebruik van heldere, frisse kleuren en bijzondere prints. Het zit in ons DNA. We maken onze jurken voor jou, een vrouw die niet bang is om te stralen en om complimentjes te ontvangen. Het leven is een feestje en kleuren en prints onderstrepen jouw sparkling personality het beste.

4. Omdat een jurk van Steps altijd charmant en flatterend is.
It’s in the details. Alle jurken worden ontworpen met oog voor detail en gemaakt van kwalitatieve materialen. We maken onze jurken zo flatterend mogelijk: we weten waar we een extra plooitje of ruche moeten plaatsen zodat jouw figuur mooi uitkomt. In onze jurken hoef je je nergens druk om te maken. Jij bent op-en-top vrouw in onze goed gesneden jurken, ook zonder corrigerende slip. Die je overigens wel in je kast moet hebben, omdat dat bij sommige modellen nou eenmaal wel handig is.

5. Omdat een jurk van Steps heel betaalbaar is.
Wij weten het voor elkaar te krijgen om echt mooi ontworpen jurken toch betaalbaar te houden. Vooral op het gebied van feestelijke jurken kan het best moeilijk zijn iets moois te vinden voor een leuk bedrag. Dus ook als je niet de wereld te besteden hebt, ben je bij Steps aan het juiste adres.

6. Omdat Steps al heel veel vrouwen blij heeft gemaakt met de perfecte jurk.
Steps bestaat sinds 1976 en de jurk is altijd onze hero geweest. Want met een jurk ben je in één klap stijlvol en vrouwelijk aangekleed. En de juiste jurk maakt van elke vrouw een superwoman. Van vrouwen die al langer fan zijn van Steps horen we dat ze vrolijk worden van onze jurken. Door de goede fit en de mooie natuurlijke materialen, maar vooral ook door de uitgesproken kleuren en prints. We horen dat ze zich sterk en zelfverzekerd voelen in een Steps-jurk. Een mooier compliment bestaat niet. Dus: let's dress you up!
 

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .