Shops
Alle winkels

 

SAY YES TO THE FLOWER DRESS


Rozen, madeliefjes, violen, lelies, orchideeën… Wie houdt er nou niet van bloemen? Wij worden er in ieder geval heel blij van. Thuis in een vaas, maar vooral ook op onze zomerjurk! Trakteer jezelf op een bloemetje.

De jurk met bloemenprint  staat voor vrouwelijkheid, in welke verschijningsvorm dan ook. Een shirtdress, een wrapdress, een flowy midi- of maxi-dress… Trakteer jezelf op een bloemetje op je jurk en vier je vrouwelijkheid! Bij Steps vind je een uitgebreide collectie jurken met verschillende all-over bloemenprints. We houden van statement prints, dus ook de bloemenprints zijn krachtig en kleurrijk. Maar ook gevarieerd, voor ieder wat wils. Van verfijnd en romantisch tot groot en stoer.

Het betere bloemschikken
De grotere bloempatronen bieden meer ruimte voor rijke kleurschakeringen, daarin zul je dus meerdere kleuren ontdekken wat zorgt voor veel diepte in het patroon. De kleine bloempatronen hebben meestal niet meer dan drie kleuren. Ze zijn op een andere manier weer onweerstaanbaar. Zo verfijnd! Vaak wordt gekozen voor een donkere ondergrond zoals navy of zwart waardoor de bloemen echt van je jurk afspatten. En dan is er nog de grafische zwart-wit print, even contrastrijk als krachtig.

In the spotlight
Een grote bloemenprint is opvallend, dus daarmee sta jij volop in de spotlight. We zorgen ervoor dat ook al onze bloemenjurken flatterend zijn, daar hebben wij zo onze trucjes voor. Zoals de perfecte pasvorm. Denk je dat een bloemetjesjurk niet bij jou past? Je zult je nog verbazen! Het is altijd een goed idee eens iets anders te proberen dan je gewend bent. Heb je het toch liever wat subtieler? Denk dan eens aan een kanten jurk met een bloempatroon.

Finishing touch
Qua styling hebben de meeste jurken met bloemenprint niet veel nodig. Heeft je jurk een grote bloemenprint en veel kleur, maak dan je look af met niet meer dan een leuke rieten tas en een goede zonnebril. Is je jurk voorzien van een verfijnde bloemenprint, dan kan je look wel wat meer hebben. Kies voor accessoires die lekker bold zijn en pas de kleur aan op een tint uit de bloemenprint. En schoenen? Anno nu kan eigenlijk alles onder een jurk: een sandaal, sneaker, pump, enkellaarsje. Maar ook daarvoor geldt: hoe wilder je jurk, hoe rustiger de schoen. Anders wordt het zo’n bloemencorso…

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .