Shops
Alle winkels

Steps x Jurken

LET'S HAVE A BALL

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. En je moet ook zelf je party outfit samenstellen. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen, want Steps heeft de meest geweldige party dresses in de collectie. En andere feestelijke kleding voor alle wow-momenten in jouw leven.

JUMP(SUIT) FOR JOY

Okay: de jurk is onze hero. En de next best thing? De jumpsuit! In dit blog vertellen we je waarom.

SAY YES TO THE FLOWER DRESS

Rozen, madeliefjes, violen, lelies, orchideeën… Wie houdt er nou niet van bloemen? Wij worden er in ieder geval heel blij van. Thuis in een vaas, maar vooral ook op onze zomerjurk! Trakteer jezelf op een bloemetje.

Steps x Jurken

6 REDENEN WAAROM JE VOOR JURKEN BIJ STEPS MOET ZIJN

Steps en jurken is als Chanel en N⁰ 5. Waarom? We geven je de zes beste redenen (er zijn er nog veel meer) waarom je bij Steps moet zijn als je op zoek bent naar de perfecte jurk.

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE IDEALE VAKANTIEJURK

Je bent lekker vrij, de temperatuur loopt op, tijd voor vakantiejurken! Of je nu op reis gaat of in je achtertuin de zon aanbidt, fijne vakantiejurken mogen niet ontbreken in je koffer of je kledingskast. Maar wat is nou een fijne vakantiejurk?

VIJF VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE SHIRTDRESS

De shirtdress is een aanwinst voor je garderobe: praktisch, stylish en je kunt er veel verschillende looks mee creëren. We delen onze kennis over dit zomerse topstuk met jou in de vorm van vijf vragen en antwoorden. Graag gedaan!

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .